Машиностроение Украины и мира

Друк логотипів на ручках

Виготовлення брендованої продукції – затребувана послуга. Популярність процедури обумовлена ​​тим, що ручки с логотипом можна вручати з будь-якого приводу не тільки співробітникам, а й партнерам або клієнтам. Крім того, товари поширюються для ефективного просування на конференціях, виставках, акціях та інших заходах. Знайомство з компанією завдяки нехитрим сувенірів – результативний спосіб запам’ятатися клієнту.
Рекламне агентство “Твій дизайн” пропонує широкий асортимент товарів і технологій нанесення друку. З відповідними варіантами допоможуть визначитися досвідчені консультанти в телефонному режимі.
Окремо потрібно згадати про вартість продукції. Збільшення кількості примірників призводить до зниження ціни за одну ручку з печаткою, тому такий варіант просування є економним.
Особливості виготовлення продукції
Багатий асортимент канцелярії має на увазі використання декількох способів нанесення зображення. Для того щоб визначитися з потрібним методом, необхідно вибрати тип корпусу ручки з наступних варіантів:
● еко-корпус;
● металевий;
● пластиковий.
Еко ручка с логотипом (Київ) проводиться з переробленого паперу, тому з її допомогою можна підкреслити турботу організації про навколишнє середовище. Канцелярію з металевим корпусом можна вручати партнерам, оскільки вона володіє солідним зовнішнім виглядом. Пластикові ручки – поширений варіант, тому використовується для випуску великих тиражів.
Рекламне агентство пропонує нанести зображення термопереносом, тамподруком або гравіюванням. Перший спосіб отримання довгострокової написи на увазі вплив ультрафіолету, який дозволить чорнила закріпитися. Під час тамподруку використовують спеціальні тампони з написами. Гравірування підходить для металевих корпусів. Такі написи самі довговічні.
Як оформити замовлення?
“Твій дизайн” пропонує зручні способи оформлення замовлення:
● за телефонами, вказаними на сайті;
● по електронній пошті;
● заповнення короткої форми.
Після уточнення всіх деталей (картинка, ручки) ми приступаємо до виготовлення сувенірів. Отримати готову продукцію можна за допомогою компаній-перевізників або партнерської кур’єрської служби. Оплата можлива в офісі агентства або на карту Приватбанку.

Рекламна компанія “Твій дизайн” https://designtvoy.com/ працює, як з великими тиражами, так і з маленькими замовленнями. Будемо раді бачити вас в числі наших друзів.

Exit mobile version