Машиностроение Украины и мира

Професійне торгівельне холодильне обладнання – основа успішного бізнесу

Щоденно відкривається велика кількість торгових точок, які займаються продажем продовольчих товарів. Для успішного бізнесу важливо не тільки мати хорошу бізнес- ідею, а і втілити такий план в реальність подбавши про технічне забезпечення закладу, до якого входить і холодильне обладнання від компанії JUKAMARKET.UA.
Торговельне холодильне обладнання для магазинів та супермаркетів – основа успішних продажів та репутації магазину, адже більшість продуктів повинні зберігатись при визначеному температурному режимі, забезпечити який без холодильного обладнання – неможливо.
Таке обладнання має високу ціну, тому до його вибору необхідно відноситись з великою відповідальністю, адже покупка холодильного обладнання – інвестиція, яка повинна не тільки окупитись, а і принести вигоду.

На що звертати увагу при виборі холодильного обладнання

Компанія спеціалізується на продажі різних видів холодильного обладнання, яке призначене для зберігання м’ясних, молочних та інших видів товарів. Весь асортимент – високоякісні моделі, які відзначаються лише позитивними експлуатаційними характеристиками, мають декілька режимів, а також володіють стильним та сучасним дизайном.
Крім того, компанія пропонує придбати кондитерські холодильні вітрини, які не тільки чудово впораються з своїм основним завданням, а і стануть окрасою торгового залу.
При виборі холодильного обладнання спеціалісти рекомендують звертати увагу на його потужність, розміри, температурний режим та зовнішнє оздоблення.

Основні переваги, або чому саме холодильне обладнання компанії

Холодильне обладнання в першу чергу впливатиме на якість продукції, яка зберігається, а відповідно і на ефективність бізнесу та прибуток, тому не варто ризикувати обираючи обладнання сумнівних постачальників.
Придбавши холодильне обладнання в компанії, кожен отримає ряд переваг, серед яких:
• високий рівень енергоефективності;
• надійність та довговічність;
• висока функціональність та можливість підлаштувати роботу обладнання під потреби підприємства;
•доступна вартість та наявність вигідних гарантійних умов для кожної одиниці обладнання.

При потребі спеціалісти проконсультують та допоможуть обрати варіант.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: ТОВ “Юка маркет”, 10000, Житомирський р-н, м. Житомир вул. Велика Бердичівська, 72, телефони: 0970140044, 0500140044, 0730140044, e-mail: sales@jukamarket.ua.

Exit mobile version