Машиностроение Украины и мира

Установка Windows 11 pro або Виндовс 10 Про у Києві

Установка Windows – це завдання для професіоналів, які знають, як зробити так, щоб операційна система стала на ПК або ноутбук як рідна. Фахівці ІТ-компанії працюють з Windows 10 або 11 Про, тому в результаті клієнт отримує повністю готовий до роботи комп’ютер, на якому не доведеться нічого встановлювати чи переробляти. Компанія “IT-Сервіс” (it-services.com.ua) пропонує цілий комплекс послуг із встановлення windows 10 / 11 з пакетом програм або іншої версії у Києві з виїздом спеціаліста додому чи офісу.

Чому за послугою слід звернутися до ІТ-сервісу

У такого рішення буде справді чимало переваг, серед яких:

ІТ-сервіс – висококваліфіковані послуги зі встановлення Windows

Після роботи майстра клієнт отримує корисний і необхідний йому софт, причому він може навіть не думати про якісь проблеми, оскільки їх точно не виникне. Усі програми будуть справно запускатися, жодних зависань чи інших питань.

З інсталяцією Windows 10 або 11 версії працюють лише професіонали, які мають щонайменше десятирічний досвід. Клієнт сміливо може розраховувати на безкоштовну консультацію – йому дадуть усі необхідні для ухвалення рішення дані. Майстер приїжджає строго у погоджений із замовником час.

Всі дані користувача, які були на попередній ОС, зберігаються, тому про це клієнт може не переживати.

Звернення до професіоналів – запорука успіху

Це стосується як домашнього комп’ютера, так і офісного – від того, наскільки правильно встановлений Windows залежить те, як довго операційна система пропрацює без збоїв.

Фахівці ІТ-сервісу гарантують, що ОС встановлюється так, що вона спокійно пропрацює стільки, скільки потрібно. На комп’ютер або ноутбук не встановлять нічого зайвого – тільки все необхідне. З ІТ-сервісом і приватні клієнти, та юридичні особи отримують саме те, що їм потрібне.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: Компанія “IT-Сервіс”, 03062, м. Київ, проспект Перемоги. 65-А, тел..: +38 (063)258-03-56, +38 (050)209-14-76, e-mail: info@it-services.com.ua.

Exit mobile version