Машиностроение Украины и мира

Професійний DTF друк: особливості

Технологія DTF друку (https://dtf-print.kiev.ua/ukr/)- це універсальний та вкрай стійкий спосіб брендування одягу. Застосовується при друкуванні на футболках, толстовках, кепках, спецодязі та тканині з різних матеріалів (бавовна, поліестер, тканина з водовідштовхувальним просоченням не підходить). Професійний DTF друк через свої особливості підходить практично для будь-якого принта. Незважаючи на те, що технологія DTF-друку з’явилася лише кілька років тому, і швидко завоювала популярність серед виробників брендованого одягу та сувенірів. Вона дозволяє наносити яскраві повнокольорові зображення на широкий спектр матеріалів від тканини до полімерних матеріалів.

Переваги DTF-друку: основні моменти

Якщо говорити про відчутні плюси, то їх досить багато:

Галузь застосування DTF-друку

Сфера використання DTF-друку дуже широка: її активно використовують для виготовлення сувенірної, рекламної та корпоративної продукції, друкуючи логотипи на текстильних виробах, шкіряних чохлах та блокнотах, полімерних матеріалах. Використовувати цей друк можна на білих, чорних і кольорових поверхнях, якість ідеальна завжди.

Також DTF-друк використовується для нанесення будь-яких зображень на спецодязі, корпоративній формі, шкільній формі, уніформі, тканинних масках, сумках.

Зараз за допомогою DTF-друку легко створити цікаве декорування на повсякденній текстильній продукції, але основний напрямок, де потрібний DTF-друк — виробництво одягу всіх видів. Це може бути жіночий або чоловічий одяг з принтом від сучасного дизайнера або комплект робочої уніформи з логотипом для співробітника компанії, шкільна та спортивна форма, спецодяг працівника сервісних компаній, медичні халати, фартухи та уніформа для офіціантів та кухарів та багато іншого.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: м. Київ, вул. Олександра Довженка, 3, тел..: +38 068 6889266.

Exit mobile version